Spisning

Forkæl dine smagsløg og sanser med et besøg på en af byens mange restaurenter.

I Horsens finder man et bredt udvalg af forskellige kulinariske oplevelser. Her kan man støde på alt fra gode danske retter til et fascinerende indblik i det internationale køkken.

Besøger I byen i forbindelse med et møde eller en konference, er der ikke nogen bedre afslutning på dagen.

Vi hjælper gerne med at finde lige præcis det sted eller den leverandør, der kan opfylde jeres ønsker.

Giv os et kald.

Dollys

Dollys er altid et besøg værd.



Det er Horsens stolte familiedrevede restaurent, der drives af far og søn; Poul og Søren Dahl.



Restaurenten er beliggende på Horsens gamle industrihavn.



Lokalerne har tidligere fungeret som havnearbejdsdernes varmestue, og far og søn fører restaurent med respekt for de beværingsværdige murer.



Deres menukort byder på god dansk mad, som man kender det fra gamle dage.

Café Lorentzen

Café Lorentzen er FÆNGSLETs helt nye café, og er produktet af et tilfældigt møde mellem tre passionerede mænd med en fælles drøm om at starte en café. Gæsterne kan forvente en café drevet med udgangspunkt i:



Enkelhed, ærlighed og kærlighed.



”Vores menukort, vores indretning og vores måde at være på, ønsker vi skal være enkel og ligetil. Vi vil kunne stå inde for det vi laver. Vi har en stor kærlighed til stedet, og det vil kunne mærkes igennem vores værtskab, og den måde hvorpå vi tager hånd om vores gæster”, fortæller Morten Jeppesen.



Resultatet bliver en café, hvor passionen skinner klart igennem og kan mærkes, så snart man træder ind i de med omhu indrettede lokaler.



Café Lorentzen bliver et sted, man besøger, hvis man gerne vil have en ekstra oplevelse. Det skal være historien, atmosfæren og de gode råvarer, gæster kommer efter – og vender tilbage til..



Den gode historie har Café Lorentzen fået foræret, da lokalerne ligger lige præcis der, hvor den kendte udbryderkonge foretog sit mest spektakulære flugtforsøg fra statsfængslet i Horsens.



Atmosfæren og de gode råvarer sørger Anker, Morten og Anders for.

Over Middel

Restaurant Over Middel stræber efter at være bedre end flertallet.



Her vil du altid blive mødt af smilende personale og føle dig velkommen fra det øjeblik, hvor du træder ind i restauranten.



Hos Over Middel har man lagt vægt på det hyggelige og dermed skabt en atmosfære med rislende vand, der løber ned af væggen samt tusindvis af levende stearinlys.



Maden er lavet fra bunden af dygtige kokke, der kun anvender de bedste råvarer.

Panorama restaurant

Beliggende på Pejsegården i imponerende omgivelser, der både byder på skøn natur, kursus facilliteter og golf ture, finder man Panorama restaurant.



Pejsegårdens store menukort tager udgangspunkt i det traditionelle danske køkken, men er tilført inspiration fra internationale køkkener. Kokkenes dygtighed og køkkenets generelle fleksibilitet bevirker, at alle de ønsker, gæsterne måtte have, kan opfyldes. I køkkenet gælder den dyd, at gode og friske råvarer skaber den bedste kvalitet af mad.



Køkkenet har åbent til klokken 23.



Ønsker man mere afslappende omgivelser, tilbyder Pejsegården også, at man kan spise i Dillen, der er et af hotellets mest hyggelige og afslappende steder. Her finder man billiard, bowlingbane og stor spillehal.

Scandic Bygholm Park Restaurant

Oplev den fantastiske atmosfærefyldte og historiske stemning i hotellets restaurant fra 1775 på Scandic Bygholm Park.



Hotellets restaurant findes i hovedbygningen på Scandic Bygholm Park med plads til 60 gæster. Et stort lokale, hvor vægge og lofter er holdt i den originale stand tilbage fra år 1775, hvilket giver en intim herregårdsstemning. Restauranten har udsigt og udgang til hotellets fantastiske park. Om sommeren, når vejret tillader det, er der servering på terassen, og man har udsigt til park og sø.

Restaurant Opus

ÆRLIGT KØKKEN MED RESPEKT FOR RÅVAREN



I Restaurant Opus Horsens hersker respekten for råvaren. Køkkenchefen og hans dygtige stab handler gerne hos lokale producenter for at gøre vejen fra jord til bord så kort som muligt, men det vigtigste kriterium er, at råvarerne er af højeste kvalitet året rundt.



En anden vigtig ingrediens i køkkenet er ærlighed – klassiske retter og smagsnuancer fra blandt andet det danske, franske og catalanske køkken moderniseres nænsomt, så deres særpræg bevares.



Og så sætter Restaurant Opus en ære i at anrette maden, så der også er noget for synssansen. De fleste mennesker spiser nemlig også med øjnene.

Top